SLIDE1

Friday, February 11, 2011

lagi gambar terbaru RAYYAN QAISER B. SHATIR... sumpah comel mcm saya!!

yeah!!
gambar terbaru anak sedara saya
tak sabar nak balik
(sdng menangis membuang perasaan rindu keluarga)
takpe.. tunggu je kemunculan auntie ye!!
hehehehe

nanti akn kupastikan hidung baby ni kemek di cium auntie
hehehe

yeah.. comel mcm auntie dia

mak and abah pasti bangga sebab ni first baby ank perempuan dia

kalau mcm ni saya pun xsabar nak khawin and ade baby
pasti lagi comel pada ni... hehehehe
cak!!
ala tidur pulak RAY ni..
besar nanti biar member2 panggil RAY tau
ataupun panggil RAIN mcm pelakon korea tu...

SEKIAN
SALAM SAYANG PELUK CIUM DARI AUNTY QIA DEMOK!
MISS MY FAMILIES

RAYYAN QAISER~~ anak sedara saya yang ke 4.. yeayy!!

mcm surprise!! (0.o)
smalam baru je buat pregnancy test
semalam baru je tengok dia sebesar kacang
semalam baru je rasa dia tendang tendang dlm perut
semalam baru je dia cukup sifat
semalam masih lagi dlm perut

dan akhirnya.. selepas 9 bulan...

...alhamdulillah...
(memikirkan nasib si comel ni bila sentiasa dibuli dan digigit kakak saya.. sian awk!)

akhirnya penantian berbaloi baloi..
dilahirkan pada 9/2/1011
berat 2.9 kg

alhamdulillah utk rezeki yang diberikan... tahniah utk akk dan abng ipar saya
(bukankah dia begitu comel? wink2x*)

sekarang tunggu baby kakak ipar saya pula.. tahun ni je, saya dapat 2 anak sedara..
wahhh.. bertambah tambah ahli keluarga...

bilalah giliran saya? *sigh*

ni anak sedara saya yang selalu melekat di ingatan
putri nuralisara
bukankah dia comel?
mcm saya kan? kan? kan?

megat mohd afiq iqram
selalu minta.."acik nak but you"
maksudnya dia suruh bukakkan lagu wondergirl nobody but you
sweet tapi garang sangat nih

megat mohd afiq irfan
jauh dimata dekat di hati
:))

saya kini membayangkan pula
bagaimanakah rupa anak saya
hmm
(selalu berangan kalau pregnant, mintak2 david backham lalu belakang saya, supaya rupa dan talent bermain bola sepak melekat kat anak dalam perut)

huahuahuahua!! gelak setan
hehehe... (0.<)


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...