SLIDE1

Friday, January 27, 2012

PENAKUT


P.E.N.A.K.U.T

huge definition
PENAKUT in love situation
PENAKUT to declare sumthing when we did mistake
PENAKUT to accept the faith even we dont deserved it
PENAKUT to know the truth even it better than be fooling around
PENAKUT when the offender being praise while the victim being curse
PENAKUT when the truth is hidden forever
forever till the judgers in making judgmental IS SILENT with it silly, i mean damn silly judgmental


keep silent
this situasion suit me best with the word
ALLAH KNOWS BEST
...insyaallah...


   

here the song
deepest feeling
deepest thought
deepest explaination
deepest exploration
deepest...


Tuesday, January 10, 2012

SUMPAH! baby KOREA-AMERICA ni lagi comel dari anak TOM CRUISE!~



kenneth nicole brodsky
nama yang mak bapak dia beri..
comel sungguh..

nak lihat?


sumpah comel kan..
masyaallah... 
ni yang nak cepat2 ade baby ni..
(kawin pun tak lagi)
jakiah jakiah!! ish ish ish

jum kite kenal mak ngan bapak dia


american

korean


american+korean= baby comel kenneth nicole


gambar waktu baby.. takde la secomel mana..
tapi tibe2 je bertukar jadi superb comel..

setanding dengan bab Mason Moon


kecik macam ni pun dah cantik..
kalau besar nanti.. cantik nye mesti dikuasakan dengan 10




suci je kan muka baby ni.
ish ni yang nak beritau mak..
"mak mak.. bolehtak nak berhenti belajar.. saya nak mengandung, nak ade baby comel mcm ni:
kompem mak aku tetas aku ngn batang penyapu..

(hormon ibu terlebih)

muahhh kat baby ni



suka bila ikat pokok kelapa mcm tu.. baru la kiut miut

ayah dia tak handsome pun..
tapi bertuah sbb baby ni ade genetik mix
korea and america


mak dia pun biasa biasa je..



apa yang menarik bagi aku pada budak ni selain genetik kacukan yang cantik..
tertarik kat bahagian rambut yang marvelous habis..

cube tengok.. lebat sungguh rambut budak ni..
kat kepala mcm tak de lagi ruang untuk anak rambut nak tumbuh..
lebat kan..

kalau rambut lebat dan banyak mcm baby ni maksudnya baby ni punyai rambut yang cantik..
kalau tak.. biasa biasa je..
jelitawan jelitawan duniapun berkarekter rambut lebat.
sah baby ni cantik!


comelkan?
apa pendapat anda?

credit to this web: http://kbrod1.wordpress.com/

Baby Korean-Mason Moon is very superb cute!


siapa ingat lagi cerita ni?
lakonan jang gun suk with this adorable baby Mason Moon..

sumpah comel.. kalau dapat anak nanti..
biar comel mcm ni la..
kekekekeke


biasa la ni..
hormon ibu terlebih time ni..
sebuk surf pasal baby comel..
keluar2 baby mason ni..

sapa tak geram..
sumpah kalau dapat kat aku..
memang aku gomol habis baby ni...
sumpah!!


gila kau kalau tak geram
come to mamy.. come!
alahai baby Mason ni!


geramnye tengok.. rasa nak picit picit je

alolololo! nape nangis? nanti mami pukkkk dia~ :)

ish ish ish.. cair tengok baby Mason Moon ni senyum.. muahhh :*



superb... 

sekarang budak ni dah besar pun...
dah handsome ngalahkan justin bieber..
boleh tahan..
org kata.. ada stail lah!


amacam? jatuh cinta tak?
soo.. cepat cepat la dapat anak..
amin~

Saya Tembam Balik..



hari tu baru je kata kurus.. tapi sekarang dah tembam balik..

Muka Basi tanpa makeup


ni la mukanya yang digembar gemburkan oleh masyarakat..
muka mcm mayat.. muka basi.. muka letih.. muka xmandi

semua dapat kat aku klu xde makeup..
tadahkan je telinga sebab sem ni konon kononya xnak makeup dah.
dah letih kene bangun pagi2 utk makeup..

tapi beza tau kalau aku kalerkan bibir..
nampak sikit bernyawa mcm dlm gamba ni.


kuku pun aku kalerkan keler unggu.. saya tau saya baik.. *wink

MUKA AWAK MACAM NAJWA LATIFF LA!


saya ulang sekali lagi..
muka awak mcm najwa latif la..(najib teid yang cetuskan)
aah la!~ kalau kau senyum.. memang gaya.. (awek dia sambung)

dengan rasa terkejut dan tak pernah nak percayanya..
aku terima dengan reda...

kenapa la tak kata mcm engelina jolie ke.. megan fox ke... siti saleha ke..
dulu dulu masa diploma.. member kata mcm ida nerina..
hahaha (gelak kecik)



jauh ayam panggang dari ayam goreng kfc..


kenapa la tak mcm hillary duff ke..
ataupun mcm khloe kardashian ke.. best la jugak


kan ke sama tu..
(hahaha.. kalau nk muntah sila ke toilet)



walau apa apa apa pun...
alhamdulillah dengan kurniaan rupa sebegini..
(tak terniat pun nak ubah walaupun slalu survey.. wakakaka)

terima kasih mak dan abah sebab dpt baka mcm ni..
hihihihi..

jangan sesekali kita menyalahkan baka kita okay..
bersyukur dengan apa yang ade..
alhamdulillah~

KULIT


sekarang.. kulit semakin gelap dan banyak jerawat..

sunguh rindu dan adore dengan kulit yang dulu2.
mcm dlm pict ni.

sumpah rindu zaman kulit muda mudi..

lately bila duduk kelantan since 2010..
kulit bertukar gelap.. berjerawat...


yes! aku dh jadi anak org asli. yes
memang ak suka!

Who Knows..


sumpah aku tak kenal langsung dia dulu..
tak pernah bertegur dalam kelas.. just senyum senyum je..

tapi siapa sangka.. boleh jadi kawan..


tapi at the end..
dia ni bangsa yang merosakan hubungan orang
pencuri, suka tabur fitnah!!!!















my bestfrend Sal,
sama2 jadi mangsa curi minah kat atas.
kami harapkan balasan setimpal.
amin~

A picture remain unspoken!


i wont tell anything..
just want to post this picture since it looks nice...
wont bother with the content that hurt me now..


one of our pre-graduate night picture
with my bestie and worstie..

we have make a wonderful performance that night..
happy..

Dah Kurus!!!


tak mahu cakap kalau tiada bukti..

hehehehe bangga... tapi..
tak apa tak apa..
mari saya ceritakan kegembiraan saya dulu..

yeay yeay.. dah kurus..(sikit je! werk)
dah turun.. berbaloi baloi...

nk bukti tak?

dulu pakai baju mcm ni..

memang saya xbutang kat atas.. sebab boobs demok sangat.. waktu ni double triple temok!
dan hasilnya..
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


tadaaa!!! dah boleh butang..
dah lose baju ni... tanpa saya sedar okay!!
sukanye sukanyeee



nampakkan perbezaan ketara before and after..
bukan kat boobs je.. tapi kat jaw pun nampak dah lain..
(ke perasaan saya je.. wek*)


excited nak tayang gambar ni.
dah susut katakan.


ke kamera yang tipu.. ke baju tu semakin membesar?
aduihhhh!!~~

tapi lately ni.. makan banyak tak hingat dunia..
badan aku ni jenis senang je nak turun dan senang jugak nak naik..

sia-sia..
betul.. sungguh sia2 bila latelyy badan naik balik jadi macam ni..


apa nak buat..
nak dikesalpun xboleh..

takpe.. cuti sem ni diet lagi..
ceh ceh ceh ceh..


Lipstic Merah dan Library is my fav..


saya selalu oles gincu merah (red lipstic. ececece!) kemana sahaja sebab.. kalau tak pakai my friend akan cakap, muka orang sakit la.. bibir pucat la, tak de darah la.. muka sememeh la. dan macam macam lagi.

so memang 24 jam lipstik ade dalam poket, kadang2 oles dengan lip ice..
libry pulak memang tempat favourite melepak..

kalau rasa nak ponteng kelas, memang libry la yang kami tuju..

kenangan paling kelakar, kiteorang bawak masuk burger McD prosperity dengan pewarna kuku..
waktu dalam gambar ni, member tolong warnakan kuku kite dengan kaler merah.. 
and then she decided to eat burger yg kiteorg curi2 bawak masuk..
hahahahahaha!!

i know.. we just too good to be a good student.. *wink


ohh terlupa pulak...

bukan sekadar curi2 bawak masuk burger dan kutek..
tapi bawak masuk sekali 3 lense yang baru beli...

kami duduk di sudut ceruk yang sunyi dan jauh dari cctv (port terbaik!)
apa lagi... bertukar tukar lense kawan saya... dan saya pula sedang sibuk mengenakan kutek dan keringkanya..
memang tak ade kerja... 
lepas je makan burger... kami study Malaysian Derivative sekejap..(sumpah kami stady)
then decide utk masuk ke kelas setelah hidayah datang utk menyuruh kami berubah...
heheheh

korang ade ke pengalaman mcm kiteorang... 
tengok gambar tu.. banyak buku kan?
tak satu pun aku bace... hehehehhehee


keluar library dgn senang hati sambil membawa novel2 cintan cintun...

*sight... hutang library bila nak bayar.?. (padah kpd org yang suka pulang buku lewat)

Selepas Berhabuk Blog Ditinggalkan, Akhirnya...

Bukan sebab apa.. tahun 2011 merupakan tahun malang dan paling cipan sekali..namun alhamdulillah. segalanya telah berakhir.

dan disebabkan tekanan emosi dan sedikit masalah yang memang sungguh2 mencabar dan tek leh nk dielakkan.. maka blog ni ditutup sementara.. sementara je.. tapi kini dibuka semula untuk melepaskan gian merepek merapu..

kepada silent reader (perasan mcm ade je!) tu.. sudi sudi la singgah lagi di blog demok temok ni.. hehehe :)

Alhamdulillah.. tahun baru 2012 sudah menjelm... berharap tahun ini membawa sinar baru dalam hidup saya dan mampu untuk saya lupakan kesengsaraan yang berlaku di tahun 2011. insyaallah~ Amin...

muka budak ni masih xberubah sepanjang 6 bulan xupdate post ni...


semakin demok temok kuasa 5 lagi.. :p
sihat sejahtera dan jejari ku semakin sihat sebab xbnyak buat excersise menaip blog.. (sangat!)


kan dah kasi tau.. jari saya demok jugak..
hehehe

okey lah.. sampai disini sahaja...
letih mengemas blog ni yang dah berhabuk....

kite jumpa lain kali lah...
study week ni memang betul2 terover over tidur..
bukan stady.. ngusha awek je lebeh..

jakiah jakiah!!! ish ish ish....


:p


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...