SLIDE1

Wednesday, January 30, 2013

RED WOK steamboat... sooo yummehhhh!!!


Hoi RED WOK BANGI
realy <3 LOVE <3 you wehhh!!!

siapa penggemar steamboat boleh la datang ke red wok bangi
(promoter x bergaji :p)

tapi kalau u ol alah pada seafood atau bukan jenis "penguat makan",
hmmm agak tak syokk, maybe tempat ini tidak sesuai.
y not mencuba kan?
*wink*

saya pernah pergi Seoul Garden, Tupai-Tupai and steamboat lain lagi.
Tapi memang feveret pergi red wok sebab banyak pilihan
*BANYAK PILIHAN*

jika nak compare dengan seoul garden, pointnye adalah:

1. Lebih Banyak Pilihan dari segi seafood, tapi seriously Seoul garden akan menang dari segi rempah dan sos yang pelbagai
2. murah... Seoul garden rm35++ tapi red wok rm32
3. boleh buat macam rumah sendiri dan selesa, asap xbekepuk-kepuk terperangkap
4. boleh tempah makan makanan lain juga incase kalau u ol xnak join makan steamboat.

:)

*sedikit review dari saya*


muka kawan kawan saya yang bahagia
(seriously saya buka zip seluar dalam kereta kerana kenyang tak terhingga)


seriously lemak-lemak saya sangat bergembira
and apa salahnya kite menghasilkan lemak lagi
hahahahaha shittt!

:)
sehingga gemuk lagi :p

Saturday, January 19, 2013

Kawan celaka

Aku tak reti nak zahirkan secara tepat apa yang aku rasa,
Tapi ini apa yang aku rasa semasa berada di zaman perit getir degree di kelantan..
Ingatkan dia lah kawan dunia akhirat, tapi memang celaka anggapan itu..
Mulut seperti bisa, berlingkar lingkar seperti ular, mematuk dan membaham dalam diam..
Aku redha, ujian kecil ini akan ku buat kenangan agar tidak aku rasakanya lagi.
Ini rahsia tuhan, biar dia yang merencanakan segalanya.. Amin

Terima kasih kepada pencipta

Wednesday, January 9, 2013

Ipad 4

Bought ma self this retina ipad 4
Without any filter, the color so awesome n enhance this simple pic..
I like dat, thnk god n ma boss



LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...